Febrer 2013 - Núm 40
Amb l’objectiu de promocionar, difondre i reconèixer els productes agroalimentaris d’Ullastrell, en el marc del Vallès Occidental, la setmana del 14 al 20 de gener de 2013 vam poder gaudir de la 2ª Festa de l’Oli i l’Oliva. Una setmana que ha comptat amb la presència de la presidenta del Consorci de Turisme de Terrassa, Olga Oliver, el xef del restaurant d’una estrella Michelin, Artur Martínez i el propietari de la casa Amella d’olives, Daniel Amella. Activitats com el taller de sabó amb oli reciclat o el taller de massatges oel berenar de pa amb oli i sucre i plantada d’oliveres han estat demanades per noves edicions. Destaquem la fantàstica organització i participació del 1r concurs de llançament de pinyols d’oliva i als seus guanyadors Carles Rodó en categoria infantil i Jordi Sucarrats en adults. Cal que seguim entrenant. I el diumenge... un èxit de participació en la Fira de productors locals d’oli d’oliva i les visites guiades al Molí d’oli.
Una festa que comença a consolidar-se com un esdeveniment més en el nostre calendari anual. Gràcies a tothom per a la seva participació i recolzament, en especial a la Botiga del Celler, a en Cinto i en Claudi Puig, Al Restaurant Taiet, Al Racó d’Ullastrell, a Enric Simó, Xavi Morral, Joan Bigordà,Rafel Amat, al Àngel Rierola i Domenech Font. En breu comencem ja a treballar per a la propera edició.