Salutació de l'Alcalde

Benvinguda

Ullastrell és un poble per descobrir. Som aquí, a tocar de les grans ciutats però que seguim preservant alguns petits tresors: l’entorn, les vistes, la petita pagesia, els productes artesanals, una activitat veritablement dinàmica de les entitats i sobretot els vilatans i vilatanes d’Ullastrell. Per això alguns ens consideren la “Gàl·lia del Vallès”. Podeu venir a fer activitats en família, menjar, comprar productes de màxima proximitat, caminar i perdre’s per alguns dels nostres boscos, fer córrer la bicicleta, gaudir del teatre ben fet, participar de les fires de la Serralvella i de l’Oli, i un munt d’activitats més!

En aquesta web trobareu algunes informacions útils per conèixer millor el poble, l’ajuntament, els seus começos, associacions i les seves activitats. Pretenem que sigui una eina útil per estar en contacte directe amb el consistori i les seves tasques diàries. I pretenem també que la pròpia pàgina sigui un excercici de transperència en si mateix.

Mica en mica l’anem millorant. Poc a poc...sense pressa però sense pausa. I comptem també amb la vostra col·laboració per anar-la millorant i perfeccionant i no dubteu en posar-vos en contacte amb l’Ajuntament si es dóna el cas d’algun error o alguna manca d’informació.

Ullastrell creix com a poble i ens obliga a tots a ser més responsables encara de tot el que ens envolta. Si sou d’aquí disfruteu del poble. Si sou d’allà, no us ho penseu dues vegades i veniu a descobrir-nos!

Descobreix Ullastrell!

 

Joan Ballbè Herrero

Alcalde d’Ullastrell

Darrera actualització: 28.09.2016 | 10:11
Darrera actualització: 28.09.2016 | 10:11