Ullastrell disposarà de 2 depuradores entre el 2022 i el 2023

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament d’Ullastrell i l’Agència Catalana de l’Aigua van consensuar ahir inciar el pla de treball que ha de portar al municipi disposar de 2 depuradores d’aigua (EDAR).

La primera anirà situada al nucli de ca n’amat, en un espai de la riera de salzes. La segona en el nucli urbà del municipi se situarà en el torrent del comú. Ambdues EDAR tenen com a funció sanejar les aigües residuals dels habitatges per poder-les enviar netes a les lleres de les rieres i torrents.
Els projectes es redactaran i licitaran durant el 2021 i es preveu que l’execució de les obres es portin a terme entre el 2022 i el 2023.
El govern considera que aquest és un altre gran pas en la defensa del medi ambient i al mateix temps una obligació com a comunitat i municipi de gestionar de forma correcte i responsable les aigües residuals que es generen des dels habitatges.
Darrerament Ullastrell va iniciar el sistema de recollida porta a porta per gestionar els residus i ara encetem el projecte per gestionar correctament les aigües residuals.

Darrera actualització: 02.12.2020 | 12:28