Segona Edició del Tropical Riot a Ullastrell

Dimarts, 3 de setembre de 2019 a les 00:00

Una festa de Punk-rock i Cervesa artesana

El proper dissabte 7 de setembre torna a Ullastrell el Tropical Riot. Aquest festival proposa una jornada completa a l'aire lliure amb diferents activitats des de les 12.00h fins a les 03.00. El preu de l'entrada anticipada és de 15 euros i a la taquilla de 18 euros.
 
La jornada començarà al migdia a la piscina municipal d'Ullastrell, on els assistents al festival podran passar unes hores refrescant-se mentre escolten els concerts acústics de Síctor Valdaña i Aida Sstrings i l'actuació dels punxadiscs Dj Angoulos, STP Dj's i Pretender Selector.
 
Des de primera hora, s'organitzarà una petita fira de cerveses artesanes amb diferents productors del Vallès (The Anti-Patiks, Aventura, La Somera, La Resclosa) i uns convidats de Navarra (Mítika). A més, i com a novetat d'aquest any, entre l'oferta de cerveses artesanes també hi haurà la pròpia cervesa del festival, la Tropical Riot Beer.
 
A partir de les 17h, el festival es traslladarà a l'escenari Tropical Riot, a la pista poliesportiva. Encapçalen el cartell dues bandes mítiques a l'escena Punk-Rock Europea i Catalana, respectivament, No fun at all (Suècia) i Eina (Vilafranca del Penedès). Com a bona mostra de l'expansió del festival, s'ha confirmat la presència de dues bandes més internacionals: Buster Shuffle (Anglaterra) i The Movement (Dinamarca). El cartell el completen un bon grapat de bandes destacades d'arreu de Catalunya que mostren el bon estat actual d'aquesta escena: La Inquisición (Punk), Panellet (Punk-Dolç), Violets (Punk-Rock), Encefalika FM (Punk Vallesà) i Disaster Jacks (Punk-Rock).
 
Arribada la 1 de la matinada, el Tropical Riot es traslladarà al seu tercer espai, on el Punxadiscs Unclu Garrot tancarà el festival fent ballar als assistents que encara els hi quedin energies per continuar la festa.
 
Més informació a www.tropicalriot.cat

Darrera actualització: 03.09.2019 | 12:19