Modificacions calendari porta porta festes de Nadal

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 00:00

Amb motiu de facilitar la recollida de residus als usuaris durant les festes de Nadal el calendari porta porta tindrà les modificacions (que ja apareixien en el calendari general facilitat):

 

  • Dia 25 de desembre (divendres): No hi haurà recollida i es canvia pel dia 26 de desembre, per tant el dia 25 a partir de les 21h podrem treure les fraccions orgànica 🟤 i envasos  🟡 que es recolliran el dissabte 26  a partir de les 6h del matí.
  • Dia 1 de gener (divendres): No hi haurà recollida i es canvia pel dia 2 de gener, per tant el dia 1 a partir de les 21h podrem treure les fraccions orgànica 🟤 i envasos 🟡 que es recolliran el dissabte 2 de gener  a partir de les 6h del matí.
  • Dia 6 de gener (dimecres): es recollirà a la tarda, per tant les fraccions d’orgànica 🟤 i paper i cartró 🔵 es podran treure a partir de les 10h del matí i fins les 14h hora que començarà la recollida al municipi.

Servei de Punt Verd (deixalleria) el dissabte dia 26 de desembre i el dimecres 6 de gener romandrà tancat


Es recorda també als usuaris del servei porta porta que es pot fer ús de l’àrea d’emergència aquests dies assenyalats que segur que generem més residus dels habituals.🆘
Abans d’acabar l’any es farà arribar a les cases la previsió de calendari 2021.

Darrera actualització: 21.12.2020 | 10:40