Moció al ple per aconseguir una nova escola a Ullastrell

Dimecres, 1 d'abril de 2009 a les 00:00
El passat 30 de març a les 21h es van presentar dues mocions en el punt de l'ordre del dia de "mocions i temes d'urgènci" relacionat amb la nova escola de dues línies, tots els representants polítics van votar-hi a favor.

Aquesta moció va estar recolzada en tot moment per l'ampa, el claustre de professors i representants de pares i mares del CEIP Serralavella.

 

La primera moció, sol·licita al departament d'ensenyament que si no hi ha acord de govern abans del mes de juny, dotant de partida pressupostària la construcció de la nova escola a Ullastrell, l'ajuntament no cedirà els espais municipals pel proper curs escolar fins ara utilitzats.

 

La segona moció utilitzant el mateix argument sobre la situació actual en la que es troba l'escola, es demana que es replantegi la decisió del departament de fer una escola de dues línies i no d'una, com es va informar en la última reunió.

 

Aquesta complicada decisió s'ha pres després de parlar-ho prèviament amb l'oposició i la comunitat educativa (ampa i professorat), els representants dels quals van donar tot el suport a l'equip de govern per tirar endavant aquesta moció.

 

L'objectiu d'aquesta decisió passa per aconseguir fer realitat el compromís que el departament va assumir amb l'ajuntament quan fes la cessió dels espais al mes de juliol, fent entrar en acord de govern de la generalitat una partida pressupostària per construir l'escola de dues línies per Ullastrell.

Mocions presentades en el passat ple 30 de març:

http://www.ullastrell.cat/ca/ajuntament/plens

 

Més informació:

http://www.ullastrell.cat/ca/actualitat/noticies/la-generalitat-fara-una-escola-d-una-sola-linia

Darrera actualització: 19.09.2016 | 11:45