Es cancel·la la Fira de Santa Llúcia

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 00:00

Davant les restriccions actuals sanitàries, el govern municipal de l'Ajuntament d'Ullastrell ha determinat la cancel·lació de la Fira de Santa Llúcia d'enguany, prevista pel dissabte 12 de desembre.

Aquest esdeveniment, habitualment vinculat a un concert de nadales, a la xocolatada per part d'Ullastrell Solidari i a tallers infantils combinat amb el trànsit de gent per les parades per la compra de productes nadalencs, es veu molt limitat per la normativa que es desplega al Pla sectorial de fires - mercats de Nadal per la COVID19 de 18/11/2020 elaborada per la Direcció General de Protecció Civil i revisada per l’equip tècnic dels plans sectorials del Departament de Salut.

Així, s'ha prioritzat la contenció amb aquesta cancel·lació, per tal de preparar un Nadal el més segur possible pels retrobaments familiars.

Agraïm la predisposició dels paradistes locals i foranis, i esperem que al 2021 poguem retrobar-nos a les Fires habituals previstes, en les que ja s'hi està treballant perquè arribats el moment, siguin possible sempre que les restriccions ho permetin.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 12:59