COMUNICAT DE PREMSA

Diumenge, 12 d'abril de 2020 a les 00:00

COMUNICAT DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT SOBRE LA INVESTIGACIÓ DE LA FISCALIA DE TERRASSA A LA RESIDÈNCIA GERIÀTRICA PRIVADA D'ULLASTRELL

La fiscalia de Terrassa investiga a la Residència geriàtrica privada d'Ullastrell. En aquest sentit l'Ajuntament d'Ullastrell ha mostrat tota la col·laboració amb la Fiscalia i hi manté un contacte constant i ha posat a les seves mans tota la informació que en disposa.
Des dels dies anteriors al confinament l'Ajuntament ha mantingut contacte diari amb el personal i direcció de la Residència amb l'objectiu d'optimitzar els recursos disponibles i es va posar a la seva disposició pel que fes falta, i gestionar i compartir la informació amb els departaments competents.
Així mateix l'Ajuntament ha mantingut un contacte constant i periòdic amb els departaments competents de Salut i Treball, afers socials i famílies per gestionar la informació i les necessitats que s'han derivat de la crisi del Covid-19.
L'Ajuntament d'Ullastrell ha aportat divers material d'EPI (gel desinfectant, mascaretes, guants, bates, ulleres protectores...) a la Residència d'Ullastrell, tant material adquirit pel mateix Ajuntament com material que ens ha fet arribar alguns veïns/es.
L'Ajuntament d'Ullastrell també va procedir a la desinfecció dels diferents espais interiors de la residència.
Dues extreballadores es van posar en contacte amb l'Alcalde Jaume Puig per informar-lo de possibles males praxis. Des del primer moment es va fer arribar aquesta informació tant als departaments competents com a la fiscalia en el moment del seu requeriment per tal que en traguessin les conclusions corresponents.
El govern municipal celebra les accions portades a terme per part del Departament de Salut i valora molt positivament l'acompanyament i assessorament i informació rebuda per part dels diversos departaments així com dels responsables d'aquests.
Lamentem les defuncions i volem mostrar tota la nostra solidaritat i escalf a les famílies que han perdut éssers estimats. Així mateix esperem una ràpida recuperació tant als residents afectats com a les treballadores.

Govern Municipal
Ullastrell, 12 d'abril de 2020

Darrera actualització: 12.04.2020 | 22:44