Comencen les obres d'instal·lació de les cargoles provisionals pel proper curs 2009-2010

Dijous, 11 de juny de 2009 a les 00:00
El passat dijous 21 de maig, el Departament d'Educació va procedir a iniciar les obres per ubicar els nous aularis que donaran cabuda als alumnes del Ceip Serralavella per al proper curs 2009-2010. La previsió inicial és d'un sol any, segons informació del Departament.

Relacionat amb aquest esdeveniment, el passat 4 de maig l'alcalde Jaume Rodó va reunir-se amb Camil Fortuny, Director General de Recursos Educatius i amb Josep Domeyó Subdirector dels serveis territorials del Vallès Occidental.

A la reunió es van acordar:

  • El nou Ceip Serralavella entrarà en el proper acord de govern a principis de juny.
  • L'escola no serà d'una sola línia, com s'havia acordat en la primera reunió, sinó que entrarà en acord de govern com escola de dues línies.
  • El Departament farà arribar una proposta de conveni amb l'Ajuntament per desamortitzar l'escola actual i amortitzar-la reduïnt el cost final de la nova escola a la Generalitat (millorant la proposta de la primera reunió de fa uns mesos, on la idea era que l'Ajuntament assumísm la totalitat del cost de la segona línia).
  • L'Ajuntament es comprometia a tassar l'actual escola per disposar d'un valor a l'hora de la desamortització.
  • L'Ajuntament acorda amb el Departament que la desamortització de l'escola es farà un cop la nova escola ja estigui funcionant i per tant, l'antiga escola pugui desamortitzar-se.

 

De moment, l'equip de govern està a l'espera de rebre la tassació de l'actual escola i la proposta de conveni entre Generalitat i Ajuntament, per valorar-la, negociar-la i aprovar-la per Plè.

 

Aquestes actuacions són imprescindibles perquè Ullastrell disposi finalment d'una nova escola a curt termini, i el compromís de la Generalitat és que això succeirà en les properes setmanes.

 

L'Ajuntament segueix treballant per evitar que no s'endarrereixin més aquestes actuacions, però sempre deixant clar que la Generalitat és qui té la última paraula.

 

Volem donar les gràcies a totes les persones implicades (pares, mares, professorat...) per l'interès i preocupació mostrat per aconseguir que Ullastrell disposi d'una escola digne i en la major brevetat de temps.

 

Darrera actualització: 19.09.2016 | 11:45