Reunió amb pares, mares i mestres de l'escola Ceip Serralavella

Dilluns, 6 d'abril de 2009 a les 00:00
El passat 26 de març es va convocar una reunió urgent, demanant la participació de totes les famílies per exposar per part de l'escola, AMPA, Equip de govern i oposició la situació actual de la nova escola

El passat 26 de març a les 21h amb la presència de Sr. Jaume Rodó, alcalde d'Ullastrell, es va fer un acte-reunió per donar a conèixer la situació actual en que es troba el procés de la construcció de la nova escola.

 

Una vuitantena de pares/mares i professors, van poder ser informats per veu de Juanjo López, director de l'escola Ceip Serralavella, a través d'un power point que explicava molt detalladament tot el procés que aquesta nova escola porta seguint i les actuacions que s'han anat fent i que es seguiran fent des de les diferents representacions afectades.

 

L'alcalde per la seva part, va informar de la reunió amb Camil Fortuny i també va respondre a totes les qüestions proposades en el torn obert de preguntes que posteriorment es va donar.

 

Destacar l'unanimitat de tots els pares, mares i mestres assistents a la reunió, de recolzar la decisió de l'ajuntament de no cedir els espais municipals fins ara utilitzats com aules, si l'acord de govern no arribava abans del mes de juny del 2009.

Podreu trobar més informació sobre altres actes realitzats per la comunitat educativa.

http://www.aterrassa.cat/article/comarca/2447/es/triplica/la/poblacio/escolar/dullastrell.html

http://www.aterrassa.cat/article/comarca/2446/la/burocracia/governamental/frena/lampliacio/lescola.html

http://www.avui.cat/article/tec_ciencia/55800/sense/escola/la/burocracia.html

http://www.aterrassa.cat/article/ciutat//2760/ceip/marques/casals/lenxaneta/protesten/carrer.html

Darrera actualització: 19.09.2016 | 11:45