Estudi de viabilitat de l'actual escola CEIP Serralavell

Dijous, 30 d'abril de 2009 a les 00:00
Làjuntament esta estudiant la desamortització de l'escola CEIP Serralavella per assumir el cost de la segona línia de la nova escola.

Per aconseguir l'escola de dues línies, la generalitat demana a l'ajuntament que assumeixi el cost de la segona línia, per això i després d'escoltar diverses propostes sortides de la comissió d'obres del CEM, l'ajuntament s'ha compromès a estudiar dos projectes de viabilitat de l'actual escola, per si es donés el cas, assumir aquest cost.

La primera proposta, consisteix en un VIVER D'EMPRESES. L'estudi es va portar des del servei d'ocupació però van desaconsellar a l'ajuntament optar per aquesta opció pel seu alt cost i les despeses que aquesta inversió suposaria.

La segona proposta, consisteix en un projete de diversos pisos, i s'està estudiant la seva viabilitat.

Actualment l'alcalde Jaume Rodó, està a l'espera d'una entrevista amb Anna Riuró concertada el mateix dia que es va fer arribar les mocions, per parlar d'aquest tema i d'altres, com és el cas, de l'acord de govern necessari per poder disposar de pressupost per la nova escola.

Les últimes notícies rebudes pel departament van semblar esperençadores quan al propi director Juanjo López en una reunió mantinguda amb Anna Riuró se'ls va comunicar que després de setmana santa hi hauria acord de govern.

Seguim treballant amb la comunitat educativa, sent conscients que la responsabilitat final d'aquesta decisió la té la generalitat però l'habilitat de negociació per aconseguir allò que sempre ens havien promès pertoca a l'ajuntament.

Darrera actualització: 19.09.2016 | 11:45