Diumenge 19 d'abril - Homenatge a la Gent Gran

Dijous, 30 d'abril de 2009 a les 00:00
Un any més, durant aquestes dates, l'ajuntament d'Ullastrell des de la regidories de benestar social i cultura, organitza un dia festiu fent homenatge a la gent gran d'Ullastrell.

Es va celebrar el dia 19 d'Abril, diada de Pasqüetes.

 

La Festa va consistir en la celebració d'una Missa conjunta de la Gent Gran, oficiada pel Mossèn de la Parròquia, en Joan Làzaro. Posteriorment va haver-hi la Cantada de Caramelles, a dins mateix de l'Església degut a la inseguretat del temps. Al públic, al final ho va agrair ja que es van poder escoltar i veure millor.

 

Els autocars esperaven a la carretera per traslladar als assistents al Restaurant La Bòbila, per fer-hi el tradicional Dinar.

 

Els assistents van ser obsequiats amb un Llibre i una Rosa, amb la col·laboració de Caixa Terrassa.

 

Al ja tradicional vers de la Mª Carme Puig, s'hi va afegir la Josefa Carreras amb un de referent a unes Noces d'Or.

 

Una vegada de retorn a Ullastrell, el Mago Manu els esperava amb el seu espectacle FLIPA!!! que va fer se'ns dubte "flipar" a més d'un, amb uns números molt simpàtics, originals i espectaculars.

 

També s'ha de fer constar que en aquest acte van estar acompanyats de molts veïns que van venir a gaudir de l'espectacle.

 

La Festa va estar organitzada per la Regidoria de Benestar Social i la Regidoria de Cultura.  Moltes Felicitats a tots els participants i gràcies als col·laboradors.

 

Col·laborador de l'acte d'homenatge a la gent gran: Caixa de Terrassa

En el següent enllaç podreu veure totes les fotos que es van fer dins l'esglèsia i en el restaurant la bòbila.

Galeria de Fotos Gent Gran

 

Darrera actualització: 19.09.2016 | 11:45